Formel 1-ikonen avslöjar: Hög sexuell drift – på grund av racingen

Formel 1-ikonen avslöjar: Hög sexuell drift – på grund av racingen
https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/f49d54dd-5ddb-4401-975b-04dfa6d216d3?fit=crop&format=auto&h=600&q=50&tight=true&w=800&s=552068bbdd822afbf2ebb27a94581761d9ad984a

Publicerad 12.20

Den tidigare formel 1 föraren David Coulthard har ovanligt hög testosteronnivå för sin ålder – både enligt svenska flickvännen och läkare.

Det berättar britten i sin podcast.

– Tydligen ligger jag bland topp en procent av män, säger han.

Den trettonfaldige grand prix-vinnaren David Coulthard driver podcasten Formula For Success tillsammans med affärsmannen Eddie Jordan. I ett avsnitt fick britten frågan vad svenska modellen, tillika Coulthards flickvän, Sigrid Silversand tycker om den tidigare förarens testosteronnivåer.

– Jag fick en strålande rapport där och också en medicinsk rapport, säger han enligt The Sun.

”Inga problem där”

Coulthard berättar att han fått sitt testosteron kontrollerat av läkare och att de berättat hans är sexuella drift är hög tack vare sin tid på racingbanan.

– De tror att det är på grund av de höga nivåerna av adrenalin som jag fick genom min karriär, att det laddar upp testosteronet i kroppen. Så inga problem där.

David Coulthard och Sigrid Silversand.

Tar tillbaka påståendet

Coulthard har tidigare påstått att han körde snabbare om han hade sex innan sina race. Ett påstående som han nu tar tillbaka.

– Det var uppenbarligen bara lite skitsnack. Jag minns inte att jag sa det, men det låter som något jag skulle säga bara för reaktionen skull.

Jobbar som kommentator

Coulthard körde sina sista formel 1-lopp 2008. Nu bor han i Monaco och arbetar han som expertkommentator för sporten.