31-åringen sänkte IFK Göteborg med matchens enda mål.

– Det här smakar verkligen bra, säger andreas Linde i Discovery.

Följ ämnen

BK Häcken är bäst i Göteborg för tillfället.

I säsongens första derby vann gästerna från Hisingen med 1–0 efter att Amor Layouni svarat för matchens enda mål.

Fullträffen kom på stopptid i den första halvleken när Häcken kontrade. Yttern utmanade en passiv Sebastian Hausner och kunde enkelt placera in bollen med sin vänsterfot.

IFK Göteborg var det bättre laget och förde matchen, men hade svårt att skapa några stora lägen ner mot Andreas Linde.

Inbytt och utbytt

Det här var Blåvitts tredje förlust på fem allsvenska matcher. Häcken har tre raka segrar.

– Det här smakar verkligen bra. Det kunde inte vara bättre än att hålla nollan. Vi blir jävligt tillbakatryckta i andra, men vi håller ihop och det är bra av hela laget, säger Linde i Discovery.

Vinsten till trots var inte alla på strålande humör hos gästerna. Ali Youssef blev inbytt i den 43:e minuten och utbytt i den 82:a. Ett beslut han inte tog med ro. Spelaren var gormig på tränaren Paco Johansen. när han klev av planen.