Hoppet om avancemang lever för Georgien och Tjeckien.

Men skador oroar.

Båda lagens stjärnor, Khvicha Kvaratskhelia och Patrik Schick, tvingades utgå.

Följ ämnen

Tjeckiens 28-årige anfallare Patrik Schick har varit skadebenägen på senare tid.

I december gjorde han comeback från en korsbandsskada och sedan var han instrumental när Bayer Leverkusen gick hela vägen och vann Bundesliga.

Och i EM har succén fortsatt.

Historisk målskytt

I lördagens match mot mästerskapsdebutanten Georgien kvitterade han till 1–1 med vad som var hans sjätte mål de senaste två EM-turneringarna.

Det gör honom till Tjeckiens meste EM-målskytt genom tiderna och hans målskörd (6) är större än vad Cristiano Ronaldo och Harry Kane (båda 5) mäktat med under samma period, skriver Sofascore.

Men i den 68:e minuten tvingades Schick utgå skadad.

Patrik Schick tvingades utgå.

Det fick även Georgiens storstjärna Khvicha Kvaratskhelia göra ett par minuter senare.

Napoli-spelaren blev stämplad av en lagkamrat under uppvärmningen, men det är osäkert om det var det som var anledningen till att han klev av i den 83:e minuten – eller om något annat spökade.

Jättemiss i slutet

I de absoluta slutsekunderna fick Georgiens Saba Lobjanidze ett 100-procentigt läge, men sköt över.

Matchen slutade 1–1 och nu är både Georgien och Tjeckien piskat att vinna sina sista gruppspelsmatcher för att kunna avancera till åttondelsfinal.

Men frågan är om Schick och Kvaratskhelia kommer till spel?