Då kan EM-äventyret vara över redan i kväll.

Vid fransk poäng får Polen lämna mästerskapet först av alla.

Följ ämnen

Polen inledde EM med att förlora mot Nederländerna med 2–1.

I dag följde de upp premiären med ännu en förlust. Österrike vann med 3–1 efter en svängig tillställning som avgjorde sent.

Efter 45 minuter stod det 1–1, men när Christoph Baumgartner pricksköt in ledningsmålet efter dryga timmen kollapsade polackerna. Tio minuter senare blev Marcel Sabitzer fälld i straffområdet och Marko Arnautovic kunde placera in avgörandet.

Kan ryka i kväll

Det innebär att Österrikes chanser framöver ser ljusa ut, med deras tre poäng. Värre är det för Polen.

Vinner Frankrike eller bara tar poäng senare i kväll mot Nederländerna är EM över, som första nation i mästerskapet.

Eftersom inbördes möten räknas först kan Polen, oavsett utgång i den sista omgången mot Frankrike, inte bli bättre än fyra i tabellen.