Hien nekar: ”Sa han att jag ringde?”

Hien nekar: ”Sa han att jag ringde?”
https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/cd7c5faa-0f27-4450-97f8-78226ca7dbaf?fit=crop&format=auto&h=814&q=50&w=1900&s=e72961fb7761f10875ef449b4feace5ba9511522

Publicerad 20.57

Isak Hien pratade med Bosse Andersson direkt efter Atalantas Europa League-titel.

Men vem var det egentligen som ringde vem?

– Det var kul att få se hans ansikte, säger Hien.

Den svenske mittbacken Isak Hien var på planen i hela finalen när Atalanta tog hem Europa League.

I omklädningsrummet efter matchen pratade han på Facetime med Djurgårdens sportchef Bosse Andersson, vilket Andersson berättade om för Fotbollskanalen.

– Hien ringde direkt från omklädningsrummet, säger han.

”Sa han …?”

Under fredagens pressträff med landslaget brast Hien ut i skratt när det kom på tal.

– Sa han att jag ringde honom? Det var en bra ”twist”. Jag älskar Bosse så pass mycket så det var den första jag ville ringa, säger Hien och ler.

Den tidigare Djurgårdsspelaren berättar att Andersson var den förste som ringde.

– Så det var kul att få snacka med honom lite. Jag hörde inte så mycket, men det var kul att få se hans ansikte i alla fall.

Chattade med läsarna

Under fredagskvällen hade Sportbladet en videochatt där läsare fick ställa frågor till Isak Hien och Atalanta-lagkamraten Emil Holm.

Då berättade Hien vidare om samtalet med Bosse Andersson.

– Han ringde mig. Jag är inte hundra, det kan vara så att han ringde och att jag ringde upp honom efter fem sekunder när jag precis inte hann svara. Men det var han som ringde mig, slår Hien fast.

Se hela chatten

I chatten med Hien och Holm får du bland annat svar på om spelarna kan tänka sig att återvända till allsvenskan någon gång, om vem som är den trevligaste fotbollsspelaren och om det galnaste som hände under Europa League-firandet.

Du kan se chatten i repris här.