Spelarfruns flygnota till EM: Minst 1,4 miljoner kronor

Spelarfruns flygnota till EM: Minst 1,4 miljoner kronor
https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/cacf530a-dfce-414a-bb24-78567765478b?fit=crop&format=auto&h=814&q=50&w=1900&s=9c17f9db4710fddb9c13f36e8a52940574d32752

Publicerad 01.07

Annie Kilner, 30, vill inte låtsas vara lycklig med Kyle Walker, 34.

Hon planerar att flyga privatplan tur och retur under hela fotbolls-EM.

Under de stora fotbollsmästerskapen punktmarkeras även de engelska spelarnas fruar och flickvänner av den brittiska pressen. De kallas för

WAGsEn förkortning som syftar på “wives and girlfriends”., brukar bo tillsammans och får logistiken ordnad av Englands fotbollsförbund.

Men en person som inte kommer bo med resten av familjerna under EM är Kyle Walkers fru Annie Kilner, rapporterar Daily Mail.

– Hon åker till EM bara för barnens skull. Om det inte vore för dem så skulle hon inte åka alls, säger en källa till tidningen.

Därför åker hon ensam

Kilner uppges flyga privatjet tur och retur med parets fyra barn för varje match i EM. Något som sägs kosta cirka 35 000 pund – ungefär 464 000 kronor – för varje match. Alltså minst 1,4 miljoner kronor i gruppspelet.

Annie Kilner.

Walkers otrohetsaffärer har varit en öppen följetong i brittiska medier det senaste året och en källa säger till Daily Mail att relationen med Kilner är dålig just nu.

– Hon vill inte vara en del av WAG-gruppen eftersom hon inte känner att hon har ett riktigt förhållande med Kyle och inte vill ge något sken av att hon har det. Hon har berättat för honom hur hon känner och är inte beredd att vara i Tyskland och spela lycklig familj med honom, säger källan till Daily Mail.

Ex-flickvännen portad

Walkers ex-flickvän Lauryn Goodman, som han träffade bakom ryggen på Annie Kilner och har två barn med, rapporteras också åka till EM.

Kylie Walker med sin nyfödde son.

Goodmans närvaro sägs oroa landslagsledningen som tror att hon kan bli ”en distraktion” för Walker. Därför kommer hon inte bjudas in till gemenskapen med de andra fruarna och flickvännerna, enligt Daily Mail.

England inleder EM med en match mot Serbien den 16 juni. ”The Three Lions” spelar sina gruppspelsmatcher i Gelsenkirchen, Frankfurt och Köln.

Kyle Walker.