Norrköping mardröm – 0–3 efter 23 minuter

Mot Sirius låg Norrköping under med 3–0 efter 23 minuter.

Följ ämnen

Siriusjubel.

Andreas Alms tid i Norrköping lever på en allt mer skör tråd och Peking ligger på negativ kvalplats. Efter storförlusten senast mot Värnamo visade supportarna sitt missnöje med banderoller. Under lördagseftermiddagen behövde Norrköping studsa tillbaka.

I stället blev det en ny mardröm. Efter 23 minuter ledde hemmalaget Sirius med 3–0.

Målskyttet inleddes i tolfte minuten när Marcus Lindberg drog till på ett skott från distans. Han fick en fullträff och bollen letade sig in intill högre stolpen. Lindberg blev med målet den tredje spelaren att göra mål för Sirius den här säsongen (i tolfte matchen), efter Yousef Salech och Noah Milleskog.

Den sistnämnde gjorde 2–0 sju minuter senare, innan Lindberg gjorde sitt andra för dagen fyra minuter därefter. 23-årige mittfältaren Melker Heier assisterade till samtliga tre mål.

Norrköping har nu släppt in 30 mål i årets allsvenska, sex mer än näst sämsta laget i den kategorin Kalmar FF. Man har inte heller vunnit på fem matcher.