Fick hjärnsläpp – efter åtta minuter på planen

Uppdaterad 21.00 | Publicerad 20.59

Robin Tranbergs insats mot Trelleborg når inte upp i speciellt många Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus.

Varbergsprofilen fick ett direktrött och blev utvisad efter blott åtta minuter på planen.

Nu är den tidigare allsvenska klubben nästjumbo i superettan.

Varberg har fått en tung start på sin sejour i superettan.

Under måndagskvällen inkasserades säsingens fjärde förlust och efter sex matcher ligger man näst sist med blott fyra inspelade poäng.

Trelleborg vann med 1–0 på Påskbergsvallen efter att Hady Karim svarat för matchens enda mål, inprickat efter dryga halvtimmen.

Kapade Culum på mittplan

Inte blev hemmalagets jakt på kvittering lättare i den andra halvleken när Robin Tranberg blev utvisad efter 56 minuter.

Den 31-årige mittfältaren blev inbytt i den 48:e och fick ett direktrött efter att han bryskt kapat Armin Culum på mittplan sedan denne inledde en Trelleborg-kontring.

Med en man mindre i en halvtimme kunde skåningarna hålla undan.

Trelleborg har sju poäng på sex matcher och ligger tia i tabellen.