Pittas: ”Det blir tufft för AIK att behålla mig”

Pittas: ”Det blir tufft för AIK att behålla mig”
https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/df26a3af-84b2-46e1-8019-cd0f2d512532?fit=crop&format=auto&h=814&q=50&w=1900&s=555fda48c5809e5dfe496368bed75e2ffa3555a5

Publicerad 21.13

Två nya mål inför ögonen på en scout från AEK Aten. 

Ioannis Pittas kan snart vara förlorad för AIK. 

– Det blir tufft för AIK att behålla mig och tufft för mig att bestämma mig, säger anfallaren. 

Följ ämnen

AEK Aten ryktas vara på jakt efter Ioannis Pittas och enligt Fotbolldirekt var en scout från klubben på plats under söndagens match mot IFK Norrköping. 

Då passade Pittas på att näta två gånger om i 6-2-segern. 

– Jag vet inte om de var här, men om de var det så gav jag dem något bra att se. Vi får se vad som händer, säger Pittas.

”Allt kan hända”

Anfallaren är nu uppe på fyra mål i allsvenskan och den stora frågan är om han blir kvar i sommar. 

– Jag tror att det blir tufft, allt kan hända. Jag är en kille som har mål och jag vill uppnå mer och mer. Man vet aldrig. Men jag vill fortsätta på samma sätt och jag tycker att jag visar att jag är fokuserad och ger allt för AIK. Det är några matcher kvar till sommaren så jag hoppas att jag kan fortsätta göra mål och hjälpa AIK, sen får vi se. 

Tufft för AIK att behålla dig eller tufft för dig att bestämma dig? 

– Jag tror att det blir båda. Det blir tufft för AIK att behålla mig och tufft för mig att bestämma mig. Men vi ska inte stressa, vi får vänta till sommaren och låt oss hoppas att vi kan få bästa möjliga resultat i kommande matcher.