”Domaren verkar inte vilja att vi ska göra mål”

AIK rasade mot Joakim Östling efter frisparksvariant

Uppdaterad 15.11 | Publicerad 15.07

Malmö kör över AIK i stormötet.

Skåningarna fick också lite hjälp från oväntat håll.

– Domaren verkar inte vilja att vi ska göra mål, säger Mads Thychosen i Discovery.

Efter en halvlek på Eleda Stadion hade Malmö 3–0 på tavlan mot AIK efter att Erik Botheim, Isaac Kiese Thelin och Sergio Pena, med hjälp av en motståndare, svarat för målen.

I pausintervjun var gästernas danske back Mads Thychosen självkritisk.

Men han gav också domaren Joakim Östling en släng av sleven.

”Uselt”

– Hemsk halvlek. De första fem var vi bra, men domaren verkar inte vilja att vi ska göra mål. Men därefter har det varit uselt, säger han i Discovery.

Situationen han pratar om är den frispark AIK fick till höger om Malmös straffområde efter elva minuter.

Anton Saletros stod för en frisparksvariant och spelade snett inåt bakåt till Bersant Celina som fick perfekt skottläge. När den kosovanske mittfältaren drog till stod nämnde Östling i vägen och blockerade.