Supersviten lever efter galet drama • Se målen!

45 (!) tävlingsmatcher i rad utan förlust.

Det hade Bayer Leverkusen inför lördagens möte mot Stuttgart då man såg ut att förlora.

Då kvitterade man med matchens sista spark.

Den 14 april stod det klart att tyska klubben Bayer Leverkusen blir Bundesligamästare för första gången i föreningens historia.

Leverkusen som inte förlorat en enda match den här säsongen tog emot ligatrean Stuttgart på BayArena.

Men det blev en mardrömsstart på andra halvlek för hemmalaget då Stuttgart gjorde två snabba mål.

Leverkusen reducerade sedan men det såg länge ut som att rekordsviten skulle brytas.

Andrich hjälte

Då föll bollen ner framför mittfältaren Robert Andrich i den 96:e minuten. Han tryckte in bollen med matchens sista spark precis som laget gjorde i den senaste ligamatchen.

Den gången kvitterade man mot Borussia Dortmund i den 97:e matchminuten.

Supportrarnas glädje i Leverkusen gick inte att ta miste på och eufori utbrast. 2–2 blev till slut resultatet och de tyska ligavinnarna har därmed fortfarande möjlighet att gå helt obesegrade genom en hel säsong.

46 matcher utan förlust lyder nu rekordsviten.