Anna Sandberg nyckelspelare när Häcken vann toppmötet

Häcken saknade flera av sina stjärnor i toppmötet mot Piteå.

Då klev landslagsspelaren Anna Sandberg, 20, fram och nätade.

När Häcken presenterade truppen inför toppmötet i OBOS Damallsvenskan mot Piteå saknades Anna Anvegård, Rosa Kafaji och Monica Jusu Bah.

Alla som missade matchen på grund av skador.

Istället var det talangen Sandberg som gjorde det matchavgörande målet när hon dök upp på bortre stolpen i början av andra halvlek.

Ett fint inlägg av Alice Bergström som Sandberg mötte med ett klassavslut via stolpen och in.

Trea i ligan

Filippa Curmark kunde sedan säkra vinsten med sitt 3–1 mål i den 85:e minuten. Mittfältaren kom helt rätt på en hörna och nickade in bollen förbi Moa Öhman i Piteå-målet.

Häcken går därmed upp på sju poäng efter tre matcher och ligger trea i damallsvenska tabellen.