Illa ute efter Arnór Traustasons drömmål.

Men Blåvitt fick med sig en poäng – efter en klassinsats av Elis Bishesari.

– Han är fem plus på allting, säger experten Pär Hansson i Discovery.

Följ ämnen

Den 18-årige målvakten var chanslös när Norrköpings Arnór Traustason borrade in 1–0 via ribban i den 33:e minuten.

– Ett drömmål, konstaterade Blåvitts Gustav Svensson.

– Ibland får man som målvakt bara applådera. Det är en perfekt slagen frispark, sa experten Pär Hansson i Discovery.

Men Blåvitt reste sig.

Räddade straff

Inför ögonen på Sven-Göran Eriksson – som satt på läktaren efter att ha blivit hyllad inför matchen – kvitterade Paulos Abraham till 1–1, vilket blev slutresultatet.

Trots att Peking fick en straff.

Straffen kom i den 60:e minuten sedan ”Totte” Nyman gått omkull i en duell med Anders Trondsen som dessutom fick sitt andra gula kort och visades ut.

Tim Prica slog straffen, men Elis Bishesari räddade.

”Lite taktiskt”

Ett par minuter senare var Bishesari nere för räkning och såg skadad ut, men Discoverys expert Nordin Gerzić misstänker att det fanns en bakomliggande orsak till att Bishesari låg kvar i gräset länge.

– Det känns som att det där är lite taktiskt va? För nu är alla spelare ute hos Jens Askou (tränaren) och får instruktioner, sa han.