17-åringen har ett kärlekskontrakt – innehåller flera förbud

17-åringen har ett kärlekskontrakt – innehåller flera förbud
https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/4df1c084-9dfe-4fa4-af4e-dbc1e3d22e9e?fit=crop&format=auto&h=814&q=50&w=1900&s=a2f9e37fb63f8c8525792e5a25185dd1f714d5b0

Publicerad 00.11

Supertalangen Endrick, 17, är tillsammans med modellen Gabriely Miranda, 21.

Nu avslöjar flickvännen detaljerna i det hemliga kärlekskontraktet.

– Säga ”jag älskar dig” är obligatoriskt i alla situationer, säger Miranda.

Den brasilianska 17-åringen Endrick är kanske världens största fotbollstalang just nu. I sommar lämnar han sin klubb Palmeiras och flyttar till giganterna Real Madrid.

För ett halvår sedan blev megatalangen tillsammans med sin flickvän Miranda. I podcasten ”Pod Delas” berättar paret om ett kärlekskontrakt som de båda signerat, med många olika strikta regler.

Lovar att dela tankar

– Det är extremt förbjudet att drastiskt ändra personlighet och beteende. Det är extremt förbjudet att diskutera eller bråka framför andra. I alla bråk som involverar familjen, måste du vara på din partners sida, säger flickvännen Miranda.

Modellen Gabriely Miranda, 21, och talangen Endrick, 17.

Hon berättar att den som inte följer kontraktet måste ge den andra vad den vill ha. Alla ändringar i kontraktet måste göras skriftligt och godkännas av båda parter.

Tränaren missnöjd

Under torsdagen förlorade Endrick och hans Palmeiras den andra ligamatchen för säsongen. Efter matchen fick lagets tränare frågor om superstjärnans kärlekskontrakt.

– Jag hoppas han inte blir vilsen med icke-fotbollsrelaterade saker. Det är ett råd. Låt honom fokusera. Om han ska nå nya höjder måste han koncentrera på det viktigaste, säger Palmeiras tränare Abel Ferreira.

I mars gjorde Endrick mål för landslaget mot både Spanien och England. Han går till Real Madrid för 525 miljoner kronor.