Här slår han till med ”tidernas knockout” • Se klipp!

Här slår han till med ”tidernas knockout” • Se klipp!
https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/faf8a0d3-e95c-4a5a-8e7e-697ec4155bd5?fit=crop&format=auto&h=1425&q=50&tight=true&w=1900&s=2d01aaa2c18d4f7109e5bb7e8001dea92381014d

Publicerad 11.15

Visst, Alex Pereiras namn stack ut när UFC 300 avgjordes.

Men det var ett annat namn som nästan skapade större rubriker: Max Holloway.

Detta efter att han stått för ”tidernas knockout”.

Ett stjärnspäckat kort var vad fansen hade att se framemot i T-Mobile arena i Las Vegas.

Alex Pereiras vunna bälte i mötet med Jamahal Hill var stort. Men undra om inte ”kungen av fjädervikt” som Daily Mail kallar honom, Max Holloway, stod för den mest spektakulära aktionen av alla under natten till söndagen.

Han lyckades nämligen knocka motståndaren Justin Gaethje i slutsekunderna av matchen. På tv-bilderna syntes Gaethje falla handlöst framåt och låg till synes orörlig på mattan när Holloway kunde fira en knockoutseger i sista sekunden.

Skickade passning till mästarna

Den amerikanske tv-, podcast- och komediprofilen Joe Rogan slog fast att det var den ”största knocken någonsin”, enligt Daily Mail.

Efter segern skickade Holloway en passning till den regera fjäderviktsvärldsmästaren Ilia ”El Matador” Topuria och till lättviktsmästaren Islam Makhachev.

– Han hade inget att tjäna och allt att förlora. ”El Matador” får springa från tjuren. Och till Islam: Jag är här! Jag är precis här! I vilken viktklass som helst. Jag är en gladiator. Låt oss köra!, utbrast han efter segern.

Max Holloway, 32, förlorade i december 2019 sitt mästarbälte i fjädervikt efter att ha haft det i två och ett halvt år.