Den spanske stjarnan lamnade Manchester United i varas, efter fem ar klubben. United ska ha erbjudit Herrera en rejal loneokning for att fa honom att stanna, men enligt Manchester Evening News reporter Samuel Luckhurst saknade mittfaltaren motivation for att fortsatta.

I stallet gick Herrera till PSG – och nu ger han en liten forklaring till vad Luckhurst antydde i varas.

– Jag var valdigt glad i den klubben, och jag ar valdigt tacksam for supportrarna. Men i bland kandes det som att fotboll inte var det viktigaste i klubben, sager Herrera till So Foot enligt ESPN.

– Jag ska inte saga att det var sa. Det kommer inte komma ur min mun. Jag vet inte, men fotboll var inte det viktigaste i Manchester United. Jag vill inte jamfora. Allt jag vet ar att har och nu kanns det som att jag andas fotboll pa alla satt, och jag gillar det.

Herrera vill ocksa sla hal pa myten att PSG skulle vara mer glamoros an andra klubbar.

– Vi svettas, vi tranar och vi jobbar. Nar jag kommer till traningsanlaggningen sa ar sjukgymnasten, fotlakaren och fystranaren redan dar. Fotboll, fotboll, fotboll!

LAS MER: Uniteds val kritiseras: “De har skamt ut sig”

LAS MER: Klart: Herrera lamnar – tackar fansen i video