Norrköping värvar ytterback från Norge: “Spännande klubb med höga ambitioner”

Norrköping värvar ytterback från Norge: “Spännande klubb med höga ambitioner”
https://www.fotbollskanalen.se/ImageHandler.axd?imageFormat=secondColumn&guid=de7b4613-b61a-402f-b4bc-054a7d218fb6

IFK Norrköping har värvat Godswill Ekpolo från BK Häcken och Jean Carlos de Brito från Varbergs Bois. Nu ansluter ytterligare en ytterback, 23-åriga Daniel Eid som spelar till höger. Han ansluter från norska Sogndal.

– IFK Norrköping är en spännande klubb med höga ambitioner, jag kan inte vänta på att få köra igång. Jag vill bidra med det jag kan för att hjälpa laget, jag är en spelare som alltid ger allt och det ser jag fram emot att få visa, säger Eid till klubbens hemsida.

Under säsongen 2021 spelade Eid 30 matcher för Sogndal och bidrog med tre mål och fem assist.

– Daniel har en stor potential. Han är löpstark, har bra blick för spelet och ett passningsspel som han sätter väldigt stort fokus på. På det sättet vi spelar i vår offensiv, speciellt i sista tredjedelen, tror jag att han kan bidra på ett bra sätt. Det finns en klok taktiskt grund i honom som vi hoppas att vi kan utveckla vidare till något riktigt, riktigt bra, säger tränare Rikard Norling.