Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic bänkas mot Spanien

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic bänkas mot Spanien

Blytung förlust mot Georgien i torsdags. Nu är Sverige pressat att vinna på bortaplan mot Spanien för att säkra gruppsegern i VM-kvalet.

Då väljer Janne Andersson att göra två ändringar jämfört med 0–2-förlusten. Albin Ekdal in och Mattias Svanberg ut, Dejan Kulusevski in och Zlatan Ibrahimovic ut. Kulusevski uppges alltså bilda anfallspar tillsammans med Alexander Isak. Detta enligt Aftonbladets uppgifter.

– Man vet att om man möter Spanien så måste man hålla ihop laget på ett bra sätt och acceptera att de har bollen. Hade vi spelat för kryss imorgon hade det varit samma tänk. Ingången i matchen är precis likadan, sa Janne Andersson på lördagens presskonferens.

– Det är mitt ansvar att se till att grabbarna är redo för matchen. Det viktiga för mig är att vi jobbar tillsammans och försöker hålla lugnet i laget, sa Victor Nilsson Lindelöf.