JUST NU: Radetinac tillbaka – så startar Djurgården mot Kalmar

JUST NU: Radetinac tillbaka – så startar Djurgården mot Kalmar
https://www.fotbollskanalen.se/ImageHandler.axd?imageFormat=secondColumn&guid=18ed3ea3-d929-4bf4-8c7a-6830b1336ee7

Djurgårdens IF hade chansen att överta serieledningen i allsvenskan när Kalmar FF gästade Tele2 Arena under lördagseftermiddagen. Inför matchen låg Blåränderna på andra plats i tabellen med samma poäng som serieledande Malmö FF, men med sämre målskillnad. Kalmar, som skuggar topplagen, var ute efter tre poäng i jakten på Europaplatserna.

Djurgården kom till spel utan Elliot Käck och Rasmus Schüller som var avstängda. Haris Radetinac var tillbaka från sjukdom och fanns med från start i Blåränderna. I Kalmar tog Lucas Hägg Johansson plats mellan stolparna i stället för Tobias Andersson. 

Djurgården: Widell Zetterström – Radetinac, Une Larsson, Ekdal, Löfgren – Banda, Finndell, Eriksson – Chilufya, Holmberg, Bärkroth.

Kalmar: Hägg Johansson – Stenmark, Sætra, Bergqvist, Ring – Romario, Berg, Gustafsson – Ring, Fröling, Johansson.