48. ”Älskar vara den hatade idioten på rödlinjen”

48. ”Älskar vara den hatade idioten på rödlinjen”

Emil Sylvegård gästar podden och berättar om att ha sin pappa som ilsken chef, utskällningar under familjemiddagarna, att anses vara SHL:s fulaste spelare, vem han själv tycker förtjänar den titeln, vilka motståndare som är lättast att psyka, ett spetsigare Malmö, brödrakaoset i truppen, att vara ”idioten på rödlinjen”, vad som sägs under tjafsen på isen, okända spelet bakom grusincidenten i Luleå, de många uppvärmningsbråken, avgörande rådet i Kanada, drömklubben att spela för, detaljerna runt tandgluggen – och mycket mer! Innan dess diskuterar Norlindh & Figren den uppkomna Zibanejad-situationen, de spretande publikupplevelserna, derbyn, ”Pajens” upphittatlåda – och det blir även en rejäl djupdykning i power play-spel. Hur tränar man egentligen? När kan det lätt låsa sig? Vad bör fler lag testa? Vilka mål är sexigast? Det blir även en fantastisk ”PP-kommentar” från en sann legendar, Figges plan om att bli Swiss Leagues Conny Strömberg – och en härlig runda med den kanske vassaste formen av trashtalk. Garv, allvar, hockey – nu åker vi!

 


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.