Vassa spiken kommer från två starka segrar

Vassa spiken kommer från två starka segrar
image
Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

I kväll är det Eskilstuna som arrangerar V64 och jag ramar in kupongen med två spikar som har Solvalla som hemmabana.

Dagens bästa

2 Eddy West (V64-6, lopp 9) kommer med två raka segrar på medeldistans. Men en startsnabb häst med bra läge ska inte vara missgynnad av att tävla på 1 640 meter heller och även om han skulle bli lite het så kan det hålla hela vägen. Jag tror att Göran Wester har goda möjligheter att få segerdefilera igen!

Dagens chansning

5 Boycott (V64-4, lopp 7) är en kapabel herre som dock varit lite ojämn. Men han har bytt regi (Svante Ericsson) och skulle han löpa upp till sitt bästa är jag inne på att han kan ge favoriten en match om segern och han lär stå i ett trevligt odds?

Relevanta intervju 

Jörgen S Eriksson om 2 Ready Doc (V64-5, DD-1):

– Har inte startat i volt på ett år, det var skönt att det blev så få hästar på volten. Han ska ha gått framåt med loppet senast. I spets släpper han inte så många förbi sig, säger Jörgen S Eriksson.