JUST NU: ”Det här har varit helt galet”

JUST NU: ”Det här har varit helt galet”

Manchester United åkte på en tung förlust med 1–3 i sin senaste ligamatch mot Crystal Palace. Då fick svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf sämst betyg av alla i laget och kritiserades hårt för sin insats.

”Lindelöf svag igen. Han måste bänkas snart”, skrev bland annat Manchester Evening News-journalisten Samule Luckhurst på Twitter.

Nu får han sin önskan igenom. Under söndagens match mot Tottenham så är det Eric Bailly som bildar mittbackspar med Harry Maguire. 

Försvaras av Albin Ekdal

I Viaplays Premier League-studio så försvarar Albin Ekdal sin landslagskollega efter bänkningen.

– Han kan vara sliten eller ha ont. Det finns tio, hundra, tusen anledningar. Bara för att en person inte spelar en match så betyder inte det direkt att han är petad.

Utöver Nilsson Lindelöf så får även nyförvärvet Donny van de Beek ännu en gång inleda matchen på bänken.

För Tottenhams del så är Son Heung-min tillbaka i startelvan, trots att José Mourinho tidigare meddelat att anfallaren blir borta en längre tid efter en skada.

Uniteds drömstart grusades

Manchester United fick en riktig drömstart. Redan efter 30 sekunder så blev Anthony Martial nedriven i straffområdet. Bruno Fernandes tog sedan kyligt hand om straffen och satte 1–0 – men glädjen blev kortvarig. 

Bara minuten senare så kvitterade Tottenhams Tanguy Ndombélé. Efter sju minuters spel så hade de dessutom vänt underläget efter ett mål av Son.

Men händelserna stannade inte där. Efter en halvtimmes spel så blev Anthony Martial utvisad efter ett bråk i Uniteds straffområde. Erik Lamela ser ut att först trycka till Martial, varpå United-anfallaren för upp sin hand i Tottenhamspelarens ansikte.

Strax efter det röda korten så blev mardrömmen än värre för United då Harry Kane ökade på till 3–1. I den 37:e minuten så gjorde Son också 4–1.

– Det har varit en helt galen halvtimme, säger Glenn Strömberg i Viaplay.

Matchen pågår.

Slår motståndaren i ansiktet – visas ut direkt

One thought on “JUST NU: ”Det här har varit helt galet”

  1. Anonymous
    October 4, 2020 at 5:59 pm

    5

Comments are closed.