Ettan i Neapel är vassaste spiken

Ettan i Neapel är vassaste spiken

Spiken

Napoli

Napoli hade ett stort spelövertag senast lagen möttes och borde vunnit med flera mål sett till matchbilden. Ettan gillas starkt!

Skrällen

St.Pauli

Bochum är ett bättre lag men det är aldrig lätt att möta St.Pauli på bortaplan. Till 22% måste ettan finnas med på kupongen.

Match för match 

1. Tottenham – Liverpool 2

Liverpool har blivit lite väl stor favorit i streckfördelningen. Gästerna har Gomez, Jota, Keita och Van Dijk borta. Henderson och Matip är tveksamma till spel.

2. Napoli – Spezia 1

Spezia har en tunn trupp med Serie A-mått mätt och nu saknar man Nzola, Zoet, Piccoli, Mattiello, Ferrer och Capradossi. Det blir svårt för gästerna att mönstra en slagkraftig elva.

3. St.Pauli – Bochum 2

Det är botten mot toppen av tabellen som möts. Bochum har den bästa defensiven i ligan med 17 insläppta mål. Hemmalaget är dock obesegrade i sina fyra senaste matcher.

4. Sparta – Twente 2

Twente är ett bättre lag men gästerna kommer från två sämre insatser mot Venlo och Groningen. Man saknar dessutom Brama, Cerny, Oosterwolde och Ebuehi. Garderas!

5. Cercle Brugge – Club Brugge 2

Club Brugge har vunnit åtta av sina nio senaste matcher.  Det enda som talar för poängtapp är väl att det är ett derby och det tenderar att bli jämnt när dessa två lag möts.

6. Oostende – Standard Liege 2

Båda lagen har visat fin form på slutet trots en del skadeproblem. Standard jagar sin femte raka seger.

7. Sion – Basel 2

Efter en knackig start på säsongen har Sion kommit igång på allvar och är obesegrade i sina fem senaste matcher. Basel imponerar inte defensivt.

8. Bahia – Corinthians 1

Corinthians saknar hela sju spelare till det här mötet. Insatsen senast mot Bragantino var direkt svag då man hamnade i underläge direkt, tidig garderingsmatch.