Svenskt på High Five – pass upp för Olle

Svenskt på High Five – pass upp för Olle

Torsdagens High Five-lopp är Prix de la Semaine Internationale för sju- och åttaåriga hästar på Vincennes. Förutsättningarna är 2.850 meter voltstart och totalt är det 14 ekipage. Loppet är inte bara för franska travare och det är fem svenska hästar samt Tomas Malmqvist danske Confindence. Starten går 13.50.

15 Eliot d’Ambri står perfekt inne penningmässigt och det känns som att kretsen kring sjuåringen väntat in den här uppgiften. Hästen vann från rygg ledaren på Vincennes senast och har bra chans med ett lopp på rulle.

Jag vill varna för 8 Olle Rols. Hästen mötte favoriten senast och var inte stort slagen efter godkänd avslutning från tredje ytter. Formen borde bli allt bättre och spelmässigt är han intressant.

5 Vincent Ferm går bra varje gång och är ett givet segerbud. Hästen slutade trea i samma lopp som Eliot d’Ambri och Olle Ros senast och i dag får hästen Franck Nivard i sulkyn.

9 Esperanzo vann ett sjuåringslopp från tillägg senast efter sylvass avslutning och han ska passas på sin fina form.

Robert Bergh har två hästar i loppet och kör själv 2 Spickleback Face. Hästen fullföljde godkänt som trea i Cagnes-sur-Mer senast efter att ha släppt ledningen. Formen borde bli allt bättre.

Speltips: 13-8-5-9-2

High Five 27 januari

RESULTAT

1:a. 13. Colonel Bond

2:a. 10. Django Du Bocage

3:a. 1. Abzac De Fontaine

4:a. 11. Black D’arjeanc

5:a. 4. Dayan Winner

UTDELNING

Ordningsföljd: 13-10-1-11-4

5 första i mål i rätt ordning: 56 912 kr

5 första i mål utan ordning: 596 kr

4 första i mål utan ordning: 110 kr

3 första i mål utan ordning: 58 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.