Rivalerna i budkrig om Upamecano

Rivalerna i budkrig  om Upamecano

UPPGIFTER. Manchester United fortsättar jakten på en mittback. Det har tidigare rapporterats om storklubbens intresse för RB Leipzigs mittback Dayot Upamecano. Den 22-årige fransmannen har fått sitt stora genombrott i Bundesliga och flera klubbar har varit efter honom. 

Nu rapporterar Mirror att United kommer gå i budkrig tillsammans med värsta rivalen Liverpool. Båda klubbarna uppges vilja ha honom och problemet ska vara att Liverpool inte ska vara förberedda att betala Upamecanos utköpsklausul som ligger på 420 miljoner kronor. 

Ole Gunnar Solskjaer har tidigare uttryckt beundran för mittbacken men ville inte säga om Manchester United var intresserad av honom. 

IBRAHEEM ALSALMAN

Foto: KH VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/KARINA HESSLAND WWW.IMAGO-IMAGES.DE